Wat eten we
Onze reizen zijn avontuurlijk. Verblijven we in een tent of in een onbemande hut, dan koken we zelf. We stoppen er veel aandacht in om er voor te zorgen dat de maaltijden goed in balans zijn: lekker, voedzaam, houdbaar en licht.
Als de tenten zijn opgezet of we bij de hut zijn aangekomen, gaan we thee en koffie maken. Het avondeten bestaat uit gedroogde opgiet maaltijden of Globetrotter pakketten. Deze zijn licht, eenvoudig te bereiden, smaakvol en voldoen qua voedingswaarde. Na het diner genieten we van thee en koffie met koekjes.
De ontbijten (met koffie en thee) en lunches zijn een selectie van: rozijnenbrood, ontbijtkoek, suikerbrood, mueslibrood en hartkeks (voedingsrijke biscuits). Als beleg gaat een selectie mee van kaas, droge worst, jam en roomboter. Snacks tijdens de lunch pauzes zijn: noten, vruchtenrepen, gedroogd fruit en chocola.